Ihmisillä on 6 erilaista hymyä – tämän ne paljastavat

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmisten kasvot ovat todella ilmeikkäät, ja ihmisten silmistä ja hymystä pystyykin yleensä päättelemään monia asioita. Elite Daily kertoo kolumnisti Jessic Schirripan tekemästä tutkimuksesta, jonka mukaan ihmisellä on kuusi erilaista hymyä.

Erilaiset hymyt paljastavat ihmisestä enemmän kuin henkilö välttämättä edes haluaisi. Tässä kuusi erilaista hymyä ja niiden selitykset.

1. Hymy ilman, että hampaat näkyvät

Tämä hymy on yleensä väkinäinen irvistys ihmiselle, josta et välttämättä erityisemmin pidä. Asiaan kuuluu myös vieno pään kallistaminen sivulle.

2. Kiusallinen irvistys

Tämä on hymy, jota välttämättä henkilö itse ei edes tiedä tekevänsä. Hymy paljastaa muille välittömästi kyseisen henkilön olevan todella kiusaantunut. Hymyn loppu kestää yleensä pidempään kuin silmät pysyvät mukana, minkä vuoksi kiusaantuneisuus näkyy ilmiselvästi ulospäin.

3. Missihymy

Henkilö tietää omistavansa missihymyn, jota hän vilautteleekin sitten ahkerasti. Tämä hymy ei tarkoita juuri mitään, mutta se on täydellinen.

4. Aito ja ikenet paljastava hymy

Ikenet paljastava aito hymy on huomattavin henkilöllä, jolla ikenet ovat pidemmällä suhteessa hampaisiin. Aidon naurun ja ilon hetkellä henkilö ei pysty pidättelemään ikeniensä näyttämistä vaan ylähuuli kartuu korkealle kohti nenää.

5. Hieman poseeraava hymy

Tämä on ilme, jonka henkilö ottaa kasvoilleen ottaessaan itsestään selfie-kuvaa. Henkilö hymyilee, mutta hymy ei silti näytä luonnossa samalta, minkä vuoksi moni ystävä ja perheenjäsen saattaakin vihata tätä kyseistä hymyä ja pitää sitä epäaitona.

6. Suu täysin auki niin, että sekä ylä- että alahampaat näkyvät

Kaikki hampaat näkyvät tässä hymyssä. Tämä hymy on aito ja tarttuva ja saa yleensä muutkin nauramaan.