Naistenlehti onnitteli tähteä – julkaisussa väärän naisen kuva

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jameela Jamil on englantilainen televisiojuontaja, malli ja radiojuontaja. Jamil täytti juuri 30 vuotta, minkä vuoksi yksi naistenlehti halusi onnitella kaunotarta julkisesti omalla Twitter-tilillään. He tekivät kuitenkin yhden melko suuren mokan.

DARE Magazine -niminen naistenlehti oli halunnut julkisesti onnitella pyöreitä täyttävää Jamilia julkaisemalla naisesta kuvan syntymäpäivätoivotusten kera. Lehti oli kuitenkin valinnut väärän kuvan julkaisuun, jossa hymyilikin kauniisti Jameelan sijaan Jamelia.

Jameela Jamil erehdytään nimensä vuoksi sekoittamaan usein lehdistön toimesta Jamelia-nimisen laulajan kanssa keskenään. Naisella ei ole kuitenkaan ulkonäöllisesti mitään samaa Jamelian kanssa, minkä vuoksi laulajattaren kuva juontajan syntymäpäivätoivotuksessa on melko huvittavaa.