Katie Price antoi pettäjämiehelleen anteeksi – haluaa uusia vihkivalansa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katie Price aikoo uusia vihkivalan pettäjämiehensä kanssa mahdollisimman useinPovipommina, kirjailijana ja räikeänä mediapersoonana tunnettu Katie Price on ilmoittanut uusivansa häävalansa aviomiehensä Kieran Haylerin kanssa vähintään joka toinen vuosi.

Superjulkkis on antanut taannoisen pettämiskohun anteeksi ja haluaa valojen uusimisella todistaa liiton toimivan paremmin kuin koskaan aiemmin.

Vuodesta 2013 saakka naimisissa olleet Katie ja Kieran ovat yksi julkkismaailman tunnetuimmista on-off -pareista. Heidän liittonsa oli vaarassa kariutua, kun Kieran jäi pettämisestä kiinni. Hän oli harrastanut seksiä Katien kavereiden kanssa.

Kieran haki apua seksiaddiktioonsa terapeutin luota. Nyt pari on kertonut OK!-lehden haastattelussa, että aikovat uusia vihkivalansa mahdollisimman usein, vähintään joka toinen vuosi. Sen avulla he todistavat koko maailmalle ja toisilleen rakkauden kestävän. Katie Pricella on viisi lasta, joista kaksi on Kieranin kanssa yhteisiä.