Lemmikkisika saa kuninkaallista kohtelua – syötetään suupala kerrallaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadassa asuu suloinen lemmikkisika Esther, josta on tullut todellinen julkkis sosiaalisessa mediassa. Esther otettiin lemmikiksi mikropossuna, mutta omistajille kävi kuitenkin nopeasti selville, että Esther on todellinen jättisika kun se vain jatkoi kasvamistaan.

Estheristä on julkaistu uusi video, jossa se nauttii lounasta omistajansa kanssa. Esther saa kuninkaallista kohtelua osakseen makoillessaan sängyllä samalla kun mies syöttää sitä haarukalla yksi suupala kerrallaan. Esther nauttii hemmottelusta silminnähden kun sen suupielet ovat kaartuneet ihastuttavaan hymyyn.

Estherin seikkailuja pystyy seuraamaan muun muassa Esther the Wonder Pig -nimisillä Facebook-sivuilla, jonne päivitetään Estherin seikkailuja joka päivä sekä kuvin että videoin. Hellyttävän ja aina hymyilevän Estherin seikkailujen seuraaminen on niin stressiä lieventävää, että jo yli 456.000 ihmistä katselee possun kuulumisia joka päivä.

Had a really nice lunch with my dad today.

Posted by Esther the Wonder Pig on Tuesday, February 23, 2016

Katso video tästä.