Lento viivästyi – matkustajat majoitettiin kyseenalaiseen hotelliin

Matkailu Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinalainen lentomatkustaja on avautunut epämukavasta matkustuskokemuksestaan netissä. Nainen kertoi, että lumimyrskyn aiheuttaman lennon viivästyksen takia lentoyhtiö joutui majoittamaan matkustajat paikalliseen seksihotelliin.

Tilanne osoittautui äärimmäisen kiusalliseksi, kun nainen sai tietää jakavansa huoneen tuntemattoman naismatkustajan kanssa. Hainan Airlines -lentoyhtiö totesi, ettei heillä ollut vaihtoehtoja, sillä ystävänpäivänä lähes kaikki hotelleista olivat täynnä. Matkustajien majoituskohde oli sisutettu S&M-tyylisesti.

Matkustajien oli määrä viettää yönsä seksihotellissa ja sen jälkeen kirjautua aamulla lähtevälle lennolle. Mirror-lehden mukaan lento Chongqingista Hangzhouun toteutui aamuyöllä myrskyn laannuttua. Kiinalaisnaisen kertomuksesta voisi päätellä, että levolliset yöunet jäivät monilta matkustajilta väliin.