Nainen kuvasi satavuotiasta puuta – filtteri paljasti kummituksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paranormaaleita ilmiöitä voidaan usein loppujen lopuksi selittää luonnollisten tapahtumien avulla. Osa ihmisten kokemuksista jää ikuisesti mysteeriksi. Erica Gregory -niminen nainen on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa on hänen mielestään aave.

Erica Gregory oli ollut paranormaaleja ilmiöitä tutkivan ryhmän kanssa Turton Tower -nimisessä rakennuksessa. Talo on rakennettu vuonna 1596 ja sillä on värikäs historia. Ryhmä vietti rakennuksessa yhden yön, Mirror-lehti uutisoi.

Erica oli ottanut talon pihalla olleesta puuvanhuksesta valokuvan. Hän lisäsi kuvaan myöhemmin filtterin, jossa näkyi pitkään mekkoon pukeutunut nainen. 49-vuotias nainen kertoo, että kohde näytti tulleen esiin puun takaa. Ryhmä nauhoitti myös eriskummallisia ääniä ja he kuulivat henkien mainitsevan nimen Eddie. Kuvan todenperäisyyttä eikä nauhotteita ole vielä tutkittu tarkemmin ulkopuolisten asiantuntijoiden toimesta.

Closer image of the energy at Turton Tower

Posted by Erica Gregory on Wednesday, February 24, 2016