Pikkuporsaan outo epämuodostuma – silmien tilalla kivekset?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisella karjatilalla on koettu hämmennyksen hetkiä, kun yhdelle emakoista syntyi epämuodostunut porsas. Kasvattajat huomasivat, ettei porsas tulisi selviämään ja se jouduttiin lopettamaan. Kuva pienestä porsaasta on lähtenyt leviämään netissä.

Kuva on julkaistu muun muassa Reddit-palvelussa. Osa kuvan nähneistä ovat epäilleet, että porsas on sisäsiittoisuudesta johtuneen geenimutaation tulos. Yhdysvalloissa syntyy miljardeja porsaita vuosittain ja silloin tällöin poikkeavuuksia pääsee tapahtumaan, vaikka sisäsiittoisuutta pyrittäisiinkin estämään.

Mirror-lehden mukaan kuva epämuodostuneesta porsaasta on järkyttänyt monia. Kuvan julkaissut someilija on totesi, ettei hän tiedä onko porsas uros vai naaras. Joka tapauksessa kuvassa esiintyvän porsaan elämä jäi surullisen lyhyeksi.