Siivoja varasti vuosikausia kalliita alusvaatteita – puki omiensa päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Victoria’s Secretin tuotteet tunnetaan seksikkäinä ja laadukkaina alusvaatteina. Siivoojana työskentelevä Pablo Munoz on mies, joka on erityisen mieltynyt kalliiseen alusvaatemerkkiin. Hän varasti yli tuhat paria Victoria’s Secretin naisten alushousuja.

Lontoon West Endissä sijaitseva alusvaateliike sai siellä siivoojana työskentelevän Pablon kiinni itse teosta. Mies oli pukenut pukukopistaan löytämänsä alushousut omiensa päälle, ja yritti kulkea ne jalassa ulos. Tutkimuksissa selvisi, että 47-vuotias mies oli varastanut samalla kaavalla alusvaatteita yli 23.000 euron arvosta.

Varas oli noudattanut aina samaa kaavaa. Hän meni sovituskoppiin ja puki sieltä löytämänsä ja kertaalleen sovitetut alusvaatteet ylleen. Toiminta jatkui kolmen vuoden ajan ja häneltä löydettiin yhteensä 1.048 Victoria’s Secretin alusvaatetta. Mies oli omien sanojensa mukaan enemmän koukussa varastamiseen, eikä niinkään alusvaatteisiin, Mirror-lehti kertoo.