One Direction -komistus iski miljoonien miesten päiväunen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

One Direction -yhtyeen jäsen Liam Payne on yllättänyt faninsa ilmoittamalla olevansa parisuhteessa. Mies julkaisi sosiaalisessa mediassa hiljattain kuvan, jossa hän hempeilee uuden tyttöystävänsä Cheryl Fernandez-Versinin, eli Cheryl Colen, kanssa.

Daily Mail -lehden muaan Paynea pidetään onnenpoikana, sillä maailman kauneimmaksi naiseksi useita kertoja valittu Cheryl Fernandez-Versini on monien miesten märkä päiväuni. Girls Aloud -tyttöbändistä kuuluisaksi tullut Cheryl on nykyään sooloartisti ja hänet on nähty myös Britannian X-Factor -talenttiohjelman tuomarina.

The Sun -lehden mukaan Cheryl ja Liam ovat tapailleet toisiaan siitä lähtien, kun kaunotar erosi aviomiehestään Jean Bernard Versinistä. Suhde kehkeytyi pian vakavammaksi ja nyt pari on myöntänyt seurustelevansa.