Pussycat Doll osti miljoonien kodin Hollywoodin paraatipaikalta

Lux Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuoden verran sinkkuelämää virallisten tietojen mukaan viettänyt Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger on pannut omaisuuttaan haisemaan upean talon edessä. Nainen on ostanut ehkäpä yhden Hollywoodin himotuimmista asunnoista.

Vuodesta 2008 asti seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger erosivat vuosi sitten. Vaikka naisen on sittemmin kerrottu viettäneen romanttisia hetkiä tennispelaaja Grigor Dimitrovin kanssa, on hän nyt ostanut itselleen näyttävän poikamiestyttölukaalin Hollywood Hillseiltä. Talon hinta on 3,35 miljoonaa euroa, TMZ uutisoi.

Kartanon paras puoli lienee sen loistava sijainti ja henkeäsalpaavat maisemat. Neljän makuuhuoneen neljäkerroksisesta talosta näkee samaan aikaan Los Angelesin pilvenpiirtäjien täyttämään Downtowniin ja kaukana siintävälle Tyynelle valtamerelle. Nicole Scherzinger on 37-vuotias.