Salakuljettaja kiinni Saudi-Arabiassa – housuissa 14 viinapulloa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saudiarabialainen mies on jäänyt kiinni salakuljettamisesta Saudi-Arabian rajalla. Bahrainista kotiinsa palannut mies oli jäänyt kiinni Kuningas Fahdin pengertiellä ylittäessään rajaa jalan. Viranomaiset olivat kiinnittäneet huomiota miehen epätavalliseen kävelytyyliin ja hänet ohjattin tien sivuun.

Miehen housuista paljastui viinakätkö. Saudimies oli teipannut pakaroidensa alle ja pohkeidensa päälle yhteensä 14 viinapulloa. Alkoholin nauttiminen on Saudi-Arabiassa jyrkästi kiellettyä. Salakuljettaja on pidätetty ja nyt hän odottaa tuomiotaan.

Daily Mail -lehden mukaan monet salakuljettajista riskeeraavat henkensä yrittämällä salakuljettaa alkoholia Saudi-Arabiaan.

Rikoksesta langetettavat rangaistukset ovat nimittäin ankaria. Stara uutisoi viime vuonna tapauksesta, jossa brittimies oli tuomittu 350 raipaniskuun kotiviinin valmistamisesta. Myös tässä tapauksessa rangaistus toteutetaan todennäköisesti raipaniskuina.