Sampo Kaulanen vie kilpailuvoittajat Coachellaan Guns N’ Roses -paluukeikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin somejulkkis Sampo Kaulanen pudotti viime viikolla uutispommin, kun hän kertoi lähtevänsä viemään kilpailuvoittajia Yhdysvaltoihin Coachella-jättifestareille, jossa nähdään Guns N’ Roses -yhtyeen alkuperäisen kokoonpanon ennakkoon legendaariseksi veikattu paluukeikka.

– Minut on valittu matkaisännäksi Coachella festareille Los Angelesiin!! Siellä tulee esiintymään Guns´n Roses paluukeikallaan!!! Ekaa kertaa sitten viimekerran!!!!!! Reissu on huhtikuussa ja paikka on aivan turvoksissa!!! Miten on….?!! Maistuisko lähteä mukaan?!? Sampo Kaulanen kirjoitti Facebookissa.

Kaulanen ei siis paljastanut miten tai kenen kanssa festarireissu tullaan Yhdysvaltoihin järjestämään, ja viikonlopun aikana asiasta käytiin sosiaalisissa medioissa vilkasta keskustelua.

Staran saaman lukijavihjeen mukaan kyseessä on peliyhtiön Hollywoodiin ja Coachellaan 14. – 20. huhtikuuta järjestämä festarimatka, jonka osallistujia arvotaan maaliskuussa kahteen otteeseen. Ainakin peliyhtiön verkkosivuilla olevat tiedot täsmäävät Kaulasen paljastamiin tietoihin.

Guns N’ Rosesin lisäksi Coachellassa esiintyvät muun muassa Calvin Harris, Ice Cube, Lost Frequencies, Major Lazer, Sia, Tensnake, Underworld ja Volbeat. Ennakkoon loppuunmyydyn festivaalin lippujen hinnat olivat ilman majoitusta 400 dollarista 900 dollariin.

Guns N’ Rosesin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneet laulaja Axl Rose ja kitaristi Slash tekivät hiljattain sovinnon, ja huhumylly paluusta lähti heti käyntiin. Huhtikuussa järjestettävän paluukeikan jälkeen bändin on tarkoitus kiertää 25 Pohjois-Amerikan osavaltiota. Billboard-lehden mukaan keikkalippujen hinat nousevat yli 250 euron. Kyseessä tulee olemaan ensimmäinen kerta 12 vuoteen, kun Slash ja Axl esiintyvät yhdessä.

NYT TULEE RAJUA SETTIÄ!!!!!!!Minut on valittu matkaisännäksi Coachella festareille Los Angelesiin!! Siellä tulee…

Julkaissut Jounin Kauppa 24. helmikuuta 2016