Tänään on karkauspäivä! Näinkin hauskasti voi kosia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Karkauspäivänä poikaystävänsä kanssa kihlautunut Helen Bunton on jakanut ihastuttavan tarinansa yllätyskosinnastaan netissä. Naimisiinmenosta haaveillut Helen oli nimittäin päättänyt ottaa ohjat käsiinsä karkauspäivänä neljä vuotta sitten.

Mirror-lehden mukaan ruokakaupassa myyjänä työskentelevä Helen oli keskustellut yhteisestä tulevaisuudesta poikaystävänsä David Mackayn kanssa. David kertoi Helenille, että hän halusi mennä naisen kanssa naimisiin. Kosintaa ei kuitenkaan alkanut kuulua ja nainen kyllästyi odottamaan.

Helen havahtui neljä vuotta sitten karkauspäivänä ajatukseen, että hän voisi itse kosia miestään. Nainen sai idean yllättäen kesken työpäivänsä, joten hänellä ei ollut aikaa mennä ostamaan sormuksia. Töiden päätteeksi nainen haki läheisestä leipomosta paketillisen sokerikuorrutettuja donitseja ja riensi kotiinsa.

Helen kosi Davidia lopulta herkullisella leivonnaisella ja mies vastasi myöntävästi. Pariskunta on nyt onnellisesti naimisissa ja he muistelevat edelleen huvittuneina päivää, jolloin mies sai nimettömäänsä donitsin. Aina kyseisiä leivonnaisia syödessä pariskunta muistelee kihlautumista ja ensimmäisiä ”sormuksiaan”.