Toimittaja tilasi Whopper-hampurilaisen 700 suolakurkulla

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Perinteiseen pikaruokalan hampurilaiseen kuuluu sämpylän, pihvin, salaatin, sipulin ja juuston välissä komeilevat suolakurkkuviipaleet. Osa ihmisistä pyytää hampurilaisen ilman säilöttyjä kurkkuja, koska eivät pidä niiden vahvasta mausta.

RocketNews24-sivulla työskentelevä toimittajajoukko oli päättänyt tehdä tylsästä uutispäivästä hieman herkullisemman. He olivat soittaneet paikalliseen Burger King -ravintolaan ja tiedustelleet, voisivatko he tilata Whopper-hampurilaisen ekstramäärällä suolakurkkuja. Kysymys yllätti ravintolahenkilökunnan.

Hampurilaiseen haluttiin lisämaksusta suolakurkkuja 72,5 eurolla. Paikan ravintolapäällikkö otti tilauksen vastaan harkintajan jälkeen, ja se oli noudettavissa muutama tunti myöhemmin. Toimittajia odotti uskomaton näky. Hampurilaisen välissä oli yhteensä 700 suolakurkkuviipaletta.