Hervoton video! Vaimo kuvasi makuuhuoneessa harvinaisen näyn

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Parisuhteessa eläville ja samassa sängyssä yönsä nukkuville tulevat toisen kuorsaamiset ja muut öiset ääntelyt todella tutuiksi. Osa ihmisistä puhuu unissaan tai lähtee pienelle kävelyllekin, mutta eräs nainen heräsi yöllä siihen, kun hänen miehensä oli purskahtanut nauruun.

Vaimo oli herännyt yöllä siihen, kun hänen miehensä oli alkanut yllättäin nauramaan kovaan ääneen. Nainen oli hakenut nopeasti kameransa ja alkanut kuvaamaan hauskaa hetkeä saadakseen miehelleen todisteet öisestä hauskanpidosta.

Mies taisi nähdä jotain todella mieluisaa unta, koska hän repeää useampaan otteeseen todella kovaääniseen hekotukseen. Aamulla videon katsoneena mies sai luultavasti vielä samanlaiset naurut nähdessään itsensä nauramassa kesken unien.