90-vuotias kieltäytyi syöpähoidoista – lähti matkustelemaan!

Viihdeuutiset · Annika Kela

90-vuotias yhdysvaltalaisnainen on tehnyt hurjan päätöksen. Kohdunkaulan syöpään sairastunut Norma on vastoin lääkäreiden suosituksia päättänyt kieltäytyä rankoista syöpähoidoista. Nainen on perustellut päätöstään sillä, ettei hän halua viettää viimeisiä elinvuosiaan sairaalassa.

Hoitojen sijaan Norma päätti pakata laukkunsa ja lähteä kiertämään Pohjois-Amerikkaa poikansa Timin, tämän puolisonsa Ramien ja heidän koiransa Ringon kanssa. The Huffington Post -lehden mukaan Norma ei ole katunut päivääkään päätöstään, sillä hän on nähnyt viime vuosina enemmän maailmaa kuin koskaan.

Isoäidin matkustelupäätökseen on vaikuttanut se, että hänen Leo-miehensä menehtyi 67-vuotiaana. Mies vietti paljon aikaa sairaalassa ja mies kannusti Normaa ottamaan elämästä kaiken irti niin kauan kuin hänessä henki pihisee. Nainen kokee tehneensä työtä käskettyä.

Norman poika Tim on julkaissut heidän seikkailuistaan kuvia Facebookissa. Hän perustanut äitinsä matkoille omistetun Driving Miss Norma -sivun. Matkailijat ovat kierrelleet yhdessä ympäri Pohjois-Amerikkaa. Seikkailu on ollut onnistunut, eikä se ole vielä lähimainkaan ohi.

The end of a lovely day!

Julkaissut Driving Miss Norma 12. helmikuuta 2016

Gators are everywhere!

Julkaissut Driving Miss Norma 19. joulukuuta 2015