Koirat torkkuvat päällekäin – kumpikin halusi aurinkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit pitävät yleensä auringonpaisteessa makoilemisesta. Varsinkin pienet lyhytkarvaiset koirat ja kissat nauttivat lämpimistä makuupaikoista, minkä vuoksi ikkunan läpi tulevan valon kohdalla lepääminen onkin monille suosituin paikka kotona.

Eräs koiranomistaja on kuvannut videolle hauskan tilanteen, kun hän on huomannut talon aurinkoisimmasta paikasta syntyneen kilpailun. Naisen isompi koira on mennyt makoilemaan ikkunasta tulevan valon luo, mikä on jättänyt pienemmälle koiralle vain yhden vaihtoehdon.

Pienempi koira on halunnut myös päästä auringonvaloon nukkumaan, minkä vuoksi se on asettunut isomman koiran päälle. Alle jäänyt koira ei näytä kovin tyytyväiseltä, kun pienemmän koiran peräpää on suoraan sen pään kohdalla.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat