Porsaan epämuodostuma hämmentää – näyttää elefantilta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kambodzan Pramaoyssa sijaitsevalla maatilalla on hämmästelty vastasyntynyttä porsasta, joka on ulkonäöltään kuin pieni elefantti. Epämuodostustuneen porsaan kärsä oli poikkeuksellisen pitkä ja porsaalta puuttui kokonaan alaleuka.

Kasvattajien mukaan porsaan elämä jäi lyhyeksi, sillä se menehtyi muutamia tunteja syntymänsä jälkeen. Daily Mail -lehden mukaan kuvat pienestä eläimestä ovat lähteneet leviämään sosiaalisessa mediassa ja ihmiset ovat olleet murheissaan pienen porsaan kohtalosta.

Monet ovat huomanneet, että porsas muistutti vuonna 2014 Kiinassa syntynyttä elefantin näköistä porsasta. Porsaat olivat poikkeustapauksia, sillä niiden sisaret syntyivät terveinä. Molempien porsaiden epämuodostumat ovat harvinaisia ja tutkijat epäilevät, että niiden taustalla on sama aiheuttaja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat