We Love The 90’s ensi kesänä Helsingissä: ”Scooter, Dr Alban, DJ Bobo…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ysäriklassikoksi muodostunut Suomen suurin neonvärejä liputtava festivaali We Love The 90’s keräsi viime vuonna Helsingin Suvilahteen yhteensä 17.000 kävijää. Tulevana kesänä festivaali tuo elokuun viimeisenä viikonloppuna paikalle jälleen aikakauden ikimuistoisimmat tähdet ja mieleenpainuvimmat hitit.

Tällä kertaa ysärimusa raikaa Suvilahdessa kahdella eri lavalla. Lisäksi DJ-vetoinen ohjelma toteutuu viime vuosien malliin Kattilahallissa. Festivaalin ensimmäisenä päivänä biletunnelmaa kapellimestaroivat marraskuussa Helsingin jäähallin tunnelman räjäyttänyt Scooter, toivottu Suomen vieras DJ Sash, naapurimaan tunnetuin laulava hammaslääkäri Dr Alban, italialainen europop-artisti Alexia ja Mirror, Mirror ja You Never Know -hiteistään tunnettu Solid Base. Kotimaista genren kärkeä edustaa Waldo’s People.

Lauantaina meiningistä vastaavat ysärihelmet, joiden biisit ovat tatuoituneet ikuisiksi ajoiksi kansakunnan muistiin. Lavalle astuvat nimittäin DJ Bobon, E-Typen ja Culture Beatin lisäksi Crucified ja Obsession -viisuistaan tunnettu Army of Lovers ja hulvaton, Cotton Eye Joe -biisillä breikannut ruotsalainen Rednex. Illan kruunaavat Basic Element, Captain Jack sekä Masterboy & Beatrix Delgado.