Kylie Jenner halua yksinoikeuden Kylie-nimeen – Kylie Minogue iski takaisin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen teinitytär Kylie Jenner on saanut jonkin verran jalansijaa julkkismaailmassa, mutta ei kuitenkaan omilla saavutuksillaan, vaan lähinnä perheensä muiden jäsenten vanavedessä. Nyt Kylie yrittää kuitenkin jotain merkillistä, sillä hän hakee yksinoikeutta Kylie-nimeen tavaramerkillä.

The Guardian -lehden mukaan Kylie Jenner on jättänyt tavaramerkkihakemuksen KYLIE-nimelle. Jennerin nimissä myydään nykyisin muun muassa kosmetiikkaa, vaatteita ja kännykkäpelejä, ja nyt neitokainen haluaa suojata nimensä. Hakemus tullaan kuitenkin suurella todennäköisyydellä hylkäämään, sillä samalla alalla toimii muitakin Kylie-nimisiä. Eräs heistä on moninkertaisesti suurempi tähti kuin teini-Kardashian.

Maailman viihdehistorian suurimpiin supertähtiin lukeutuva Kylie Minogue on ollut listaykkösenä neljällä eri vuosikymmenellä, joten hän on ylivoimaisesti maailman tunnetuin Kylie. Minoguen taannoinen albumikin kantoi nimeä KYLIE.

Nyt Minogue on sivaltanut Kylie Jennerin pyrkimyksiä julkaisemalla Twitterissä lyhyen ja ytimekkään päivityksen. The Guardian -lehden mukaan supertähteä edustava yhtiö on jo jättänyt väitteen Jennerin tavaramerkkihakemuksesta, koska tavaramerkki loukkaisi Minoguen oikeuksia ja aiheuttaisi haittaa hänen maineelleen. Laulajatähdellä on rekisteröity tavaramerkki Kylie Minogue.