UFO-tutkija: Marsin pinnalta löytyi risti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Ranskalainen ufotutkija Christian Mace on löytänyt NASA:n julkaisemista kuvista erikoisen yksityiskohdan. Mars-mönkijä Curiosityn ottamista kuvista käy ilmi, että Marsin pinnalla on suurta ristiä muistuttava esine.

Tarkennetut kuvat Marsissa olevasta rististä on julkaistu UFO Sightings Daily -sivustolla. Yhdysvaltalaisen ufotutkija Scott C. Waringin mukaan löytö on kiehtonut erityisesti ufoista kiinnostuneita kristittyjä.

Tutkijat ovat yrittäneet löytää kuvista vihjeitä siitä, kuinka suuri risti on. Monet ufofanaatikoista uskovat, että risti on pystytetty Marsin pinnalle muukalaisten toimesta. Se, onko kyseessä maamerkki vai uskonnollinen symboli on jäänyt mysteeriksi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat