Ylipainoisesta koulukiusatusta tuli fitness-guru – tarina motivoi varmasti!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

22-vuotias mies on inspiroinut monia ylipainoisia motivoivalla tarinallaan. Virginiasta kotoisin oleva Austin Shifflett oli lukioaikanaan koulukiusattu painonsa vuoksi. Eräänä päivänä Shifflett päätti, että oli saanut kiusaamisesta tarpeekseen ja halusi aloittaa paremman ja terveellisemmän elämän.

Miestä kiusattiin teini-ikäisenä paljon koulussa lähinnä hänen painonsa vuoksi. Ihmiset kommentoivat lounaslinjastossa hänen tarjottimellaan olevia ruokia, mikä sai Shifflettin syömään suruunsa vielä enemmän. Lopulta hän ei enää edes halunnut mennä kouluun, koska häntä ahdisti kiusaajien kohtaaminen.

Kun Shifflett erotettiin väliaikaisesti poissaolojensa vuoksi koulusta hän sai kimmokkeen tehdä painolleen jotakin. Hän aloitti hiilihydraatittomalla ruokavaliolla, jonka avulla ensimmäiset kilot karisivat nopeasti. Nähdessään painon putoavan Shifflett koukuttui onnistumisen tunteen ansiosta ja halusi pudottaa painoaan lisää.

Shifflett on pudottanut painoaan Today-lehden mukaan vuoden aikana noin 75 kiloa, ja antaakin nyt terveys- ja kuntoiluvinkkejä muille ihmisille. Nuoren miehen ulkonäöllinen ja sisäinen muutos ovat huimia eikä häntä ole enää edes tunnistaa samaksi henkilöksi.

Dyed my hair black ??

Kuva, jonka Austin Shifflett (@austinashifflett) julkaisi