Nainen meikkasi itsestään Gigi Hadidin – kuin kaksi marjaa!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä naisia syytetään siitä, että he huijaavat miehiä taitavalla meikkaamisella saadessaan itsensä näyttämään joltain aivan muulta kuin miltä he ilman meikkiä näyttävät. Aly Art -nimisen meikkitaiteilijan kohdalla syytökset ovat tosin aiheellisia.

Nainen pystyy nimittäin esiintymään toisena henkilönä taitavan meikkaamisen vuoksi. Aly Art on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa hän meikkaa itsensä Gigi Hadidiksi. Nainen joutuu muokkaamaan kasvonsa eriväristen pohjustusvoiteiden ja korostusvärien avulla täysin uuteen uskoon, että saa kasvot lähestulkoon saman muotoisiksi Hadidin kasvojen kanssa.

Aly Artin aikaansaama lopputulos on niin vakuuttava, että moni on jakanut naisen kuvan Gigi Hadidin kasvokuvan vieressä ja kommentoinut, että meikin avulla voisi huijata vaikkapa Gigi Hadidin poikaystävääkin. Hyvät maskeeraustaidot saattaisivat olla jopa lippu mallikaunottaren poikaystävän Zayn Malikin konserttiin parhaille paikoille.