”Meitä luullaan sisaruksiksi” – äidin, mummon ja tyttären kuvat naurattavat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sosiaalisessa mediassa on lähtenyt leviämään yhteyskuva isoäidistä, äidistä ja tyttärestä. Kuvan tiedoissa naiset kehuskelevat sillä, että he ovat niin samannäköisiä, että heitä luullaan jatkuvasti sisaruksiksi.

Daily Mail -lehden mukaan kuvassa esiintyy 65-vuotias Gwen Slade, hänen 44-vuotias tyttärensä Jemima Slade, sekä Jeminan 16-vuotias tytär Lily. Samannäköisyydestään vakuuttuneet naiset ovat paljastaneet, että he usein kilpailevat keskenään siitä, kenelle heidän ostamansa vaatteet sopivat parhaiten.

Naiset julkaisevat netissä usein kuvia, joissa he poseeraavat samassa asussa. Kuvat ovat saaneet ristiriitaisen vastaanoton, sillä monet ovat sitä mieltä, ettei naisissa ole yhtään samaa näköä. Monet ovat olleet huvittuneita siitä, että heitä on sanottu siskoksiksi, sillä he ovat ilmiselvästi eri ikäluokista.