Nainen näki löytöeläintalon karmaisevat olosuhteet – adoptoi kaikki 250 koiraa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hätää kärsivien eläinten avuksi työskentelevä kanadalainen Danielle Eden vieraili taannoin Israelissa sijaitsevassa löytöeläintalossa, tarkoituksenaan antaa uusi koti ainakin yhdelle koiralle. Yhden sijaan nainen päätyi adoptoimaan kaikki tarhan 250 koiraa.

Danielle kävi nopeasti selväksi, ettei hän pystyisi valitsemaan vain yhtä pelastettavaa eläintä. Löytöeläintalon olosuhteet olivat järkyttävät. 70 eläimelle tarkoitetussa tarhassa asui 250 koiraa, jotka joutuivat tappelemaan keskenään pienistä määristä ruokaa.

Kanadalaisnainen päätyi ostamaan koko löytöeläintalon. Hän on sittemmin löytänyt uuden kodin 90 koiralle, ja tuonut 25 eläintä perustamaansa Dog Tales Rescue and Sanctuary -turvakotiin Kanadan Ontarioon. Daniellen tavoitteena on tuoda loputkin koirista Kanadaan.

250 koiran pelastamisesta kerrottiin Dog Tales Rescue and Sanctuaryn Facebook -sivulla. Sivulla jaettiin myös video, jossa tutustutaan israelilaiseen löytöeläinkotiin ja seurataan, kuinka koirat pääsevät asumaan parempiin olosuhteisiin.

We would like to take a moment to fill everyone in on an enormous project that we have taken on here at Dog Tales. The…

Julkaissut Dog Tales Rescue and Sanctuary 26. helmikuuta 2016