Vankilan uskonnollinen juhla riistäytyi käsistä – naiset riisuivat itsensä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Izalcon vankilassa järjestetyistä uskonnollisista juhlista on noussut raivoisa kohu El Salvadorissa. Vankilasta kuvatulta videolta on nimittäin käynyt ilmi, että vangeille oli järjestetty riehakkaat stripparibileet uskonnollisen juhlapyhän kunniaksi.

Salaa kuvatut videot ovat vuotaneet julkisuuteen ja nyt kansa vaatii vankilan johtoa eroamaan. The Sun -lehden mukaan Izalcon johtajana työskentelevä Rodil Hernandez on puolustautunut väittämällä, että videot ovat vanhoja, The Sun uutisoi.

Hernandez on sysännyt vastuun juhlista edeltäjälleen väittämällä, että videot on kuvattu vuonna 2012, kun hän ei ollut vielä virassa. Elsalvadorilaisten mielestä on tyrmistyttävää ajatella, että armollisen neitsyen päivänä vankilassa järjestettiin stripparijuhlat. Viranomaiset ovat käynnistäneet asiasta tutkinnan, jossa jokaista vankilan työntekijää kuulustellaan, vankeja unohtamatta.