Hurja tilanne videolle – jättiläisaalto jahtasi hengenpelastajia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Havaijilla järjestettiin jokavuotinen ja todella suosittu Eddie-niminen surffauskilpailu, jossa osallistujat ottavat Waimea Bay -rannalla suuria aaltoja kiinni. Tällä kerralla aallot nousivat kuitenkin niin suuriksi, että vesiskoottereilla olleet hengenpelastajatkin joutuivat pakenemaan niitä karkuun.

Huffington Post -lehden mukaan tapahtuman aikana vesillä on useita vesiskoottereilla ajavia hengenpelastajia, jotka valvovat surffaajien turvallisuutta. Videolle tallentui kuitenkin vaarallinen tilanne, jossa rantaan iskeytyvä aalto alkoi kasvamaan niin jättiläismäiseksi, että vesiskoottereidenkin oli käännyttävä ja lähdettävä sitä pakoon.

Videolla näkyy miten vesiskootterit yrittävät ehtiä aaltoja pakoon. Virtaus on niin voimakas, että se vetää täyttä vauhtia kulkevia vesiskoottereita aaltoa kohti, mutta lopulta hengenpelastajat onneksi ehtivät turvallisesti rantaan.