Ooh-la-la! Seksikkäimmän miehen selkätatuointi hivelee silmiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levine tunnetaan hänen seksikkäästä ulkonäöstään, tatuoinneistaan ja upeasta vaimostaan. Mies on nyt saanut päätökseen kuusi kuukautta kestäneen selän tatuointioperaation.

Adam Levinen Instagram-seuraajat saivat äskettäin makeaa mahan täydeltä, kun 36-vuotias laulaja julkaisi kokokuvan selästään. Miehen ihoon on tatuoitu näyttävä merenneitokuva, joka on täynnä old school -vaikutteisia yksityiskohtia. Miehellä on entuudestaan runsaasti tatuointeja.

Adam Levine on voitti taannoin People-lehden vuoden 2013 seksikkäin mies äänestyksen. Hän meni muutama vuosi sitten naimisiin Victoria’s Secret -mallin Behati Prinsloon kanssa. Namibialainen malli ja rokkari ovat olleet on-off -suhteessa vuodesta 2012.