Hoverboard-gangsteri ampui autoilijaa laudan kyydistä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dallasin viranomaiset ovat etsintäkuuluttaneet hoverboardilla liikkuvan rikollisen, jonka epäillään syyllistyneen tapon yritykseen. Silminnäkijöiden mukaan hoverboardilla lautaillut mies oli ampunut hänen vieressään ajanutta autokuskia.

Rikoksen uhri on kertonut Dallas Morning News -lehdelle, että hän oli nähnyt tiellä lautailevan miehen varhain aamulla. Koska lautailija oli selvästi suuntaamassa West Norhwest -moottiritielle, päätti kuski kysyä mieheltä haluaisiko hän autokyydin kotiinsa. Hoverboardilla liikkunut mies kieltäytyi kyydistä.

Kun kuski ajoi miehen rinnalle autollaan, otti lautailija yllättäen aseen esiin. Hän kysyi kuskilta miksi tämä seurasi häntä autollaan. Ennen kuin kuljettaja ehti vastata, lautailija avasi tulen.

Kuski sai ampumahaavan oikeaan käteensä ja hän on hoidettavana sairaalassa. Uhrilla ei ole hengenvaaraa. Viranomaiset ovat saaneet yhteydenottoja alueella liikkuneesta epäilyttävästä hoverboard-lautailijasta, mutta toistaiseksi pidätyksiä ei ole tehty.