Kimin ja Kanyen tytär pääsi käsiksi meikkeihin – tässä seuraus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on tunnettu virheettömästä contour-tekniikastaan, jonka avulla hän tuo valoa kasvoilleen ja luo varjoja kasvojen reunoille, poskipäiden alle sekä nenän varteen. Tyttäret pitävät yleensä äitejä esikuvanaan, mikä pätee myös Kimin North-tyttäreen.

Kimin upeasta meikistä on monesti vastuussa 35-vuotias meikkitaiteilija Mario Dedivanovic, joka oli tälläkin kerralla ollut Kimin kotona meikkaamassa kaunotarta. Dedivanovic oli saanut nopeasti huomata, että pieni North oli seurannut heidän meikkaamistaan ja päättänyt myös ehostaa taiteilijan näyttämän mallin mukaisesti hieman omia kasvojaan.

Dedivanovic on julkaissut MakeupByMario-nimisellä Instagram-tilillään kuvan, jossa taapero on kokeillut itselleen meikkitaiteilijan contour-paletin värejä. North on sotkenut kasvoilleen vaaleaa korostusväriä ja tummaa varjostusväriä näyttävän lopputuloksen saamiseksi. Siinä tyttö kyllä onnistuikin eikä tekniikan yrittämistä voi ainakaan olla huomaamatta.

When #North steals your contour palette ????? omg

Kuva, jonka Mario Dedivanovic (@makeupbymario) julkaisi

Merry Christmas everybody! Good night!

Kuva, jonka Kim Kardashian West (@kimkardashian) julkaisi