Koiramopit tuovat uutta iloa siivoukseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Siivousvälineiden esiinottaminen merkitsee joillekin hampaiden kiristelyä ja pinnan venyttämistä. Lattioiden peseminen saattaa olla puuduttavaa puuhaa, mutta onneksi japanilainen nettikauppa on keksinyt hauskemman tavan moppaamiseen.

Nyt markkinoille on tullut koirannäköiset lattianpesimet. Unkarinpaimenkoiria muistuttavat siivousvälineet löytyvät Felissimo-nettikaupan hyllyiltä, ja ne lähtevät uudelle omistajalle 23,5 eurolla. Koiramoppeja on saatavilla kolmella eri värillä, valkoisena, mustana tai ruskeana.

Mopit toimivat tavallisten siivousvälineiden tapaan sillä erotuksella, että niiden ulkonäkö on tehty normaalia hauskemmaksi. Netissä kiersi taannoin hauska kuva, jossa eräs komondor oli naamioitunut lattialle mopin näköiseksi.