Kylie Jenner paljasti uuden tatuointinsa merkityksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner on ottanut aiemmin ihmisiä puhuttaneen tekstitatuoinnin lanteilleen. Punaisessa tatuoinnissa luki sana sanity, joka ilmeisesti muistuttaa naista pysymään hullunkurisen elämänsä keskellä järjissään. Nyt Jenner on ottanut jälleen uuden tatuoinnin, josta ihmiset eivät ole saaneet selvää.

Kylie Jenner on ottanut jälleen punaisella tehdyn tatuoinnin, jossa näyttäisi olevan jonkinlainen nimikirjoitus. Nainen oli jonkin aikaa kertomatta tatuoinnin tarkempaa merkitystä, mutta nyt hän on paljastanut Instagram-tilillään faneilleen, että tatuointi liittyy hänen perheeseensä.

Tatuoinnilla on todella suloinen merkitys. Punaisella tehty nimikirjoitus on hänen isoäitinsä nimi hänen isoisänsä käsialalla kirjoitettuna. Tatuointi koristaa hänen vasemman kätensä sisäpuolta ja on todella hellyttävä rakkaudenosoitus sekä isoäidille että isoisälle.

grandmothers name in my grandfathers handwriting

Kuva, jonka King Kylie (@kyliejenner) julkaisi