Nainen teki itsestään Johnny Deppin kaksoisolennon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä on nähty lukuisia esimerkkejä taitavista cosplay-harrastajista, jotka muuttuvat taitavan puvustuksen ja maskeerauksen avulla elokuvien, sarjojen ja pelien hahmoiksi. Nyt sosiaalisessa mediassa on hämmästelty nuort naista, joka muuntautuu kuvissaan täydellisesti Johnny Deppiksi.

Alyson Tabbitha esittellee Instagram-tilillään kuvia, joissa hän esiintyy muun muassa Saksikäsi Edwardina ja Pirates of the Caribbean -elokuvien kapteeni Jack Sparrowina. Naisen esittämät hahmot ovat kuin suoraan valkokankaalta tosielämään hypänneitä.

Alyson ei rajaa harrastustaan vain Johnny Deppin esittämiin sankareihin. Hän muuntautuu Instagram-kuvissaan yhtä näyttävästi myös esimerkiksi Nälkäpeli, Star Wars ja Final Fantasy -hahmoiksi. Alyson Tabbithalla ei olekaan aivan suotta yli 18 tuhatta seuraajaa.

Getting ready for a photoshoot as #jacksparrow ! #cosplay #crossplay #makeup

Kuva, jonka Alyson Tabbitha (@alysontabbitha) julkaisi