Hurja ruokahaaste! Nuori nainen söi jättihampurilaisen 10 minuutissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Televisiossa ja verkossa on totuttu näkemään lukuisia ruokahaasteita, joissa isokokoiset ja raavaat miehet syövät jättiläismäisiä kaloripommeja. Tuoreella videolla hurjan ruokahaasteen ottaa kuitenkin vastaan nuori brittinainen.

Kate’s Food Challenges -kanavalla nähdään video, jossa 21-vuotiaan naisen täytyy syödä lähes 800 grammaa painava jättiläishampurilainen kymmenessä minuutissa. Lisukkeina Jam Jar -ravintolan hampurilaisessa on ranskalaisia ja pirtelö.

Muun muassa lihaa, pekonia ja juustoa sisältävä mättöruoka vastaa käytännössä kolmea hampurilaista. Haaste ei vaikuta kuitenkaan tuottavan suuria vaikeuksia Katelle, vaan hän tuhoaa koko aterian 9 minuutissa ja 21 sekunnissa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat