Tässä iässä naisilla on paras seksielämä

Terveys Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikä on vain numeroita, vanhassa vara parempi ja nuorena on vitsa väännettävä. ihmisen ikään liittyy paljon sananlaskuja ja kaskuja, mutta todellisuudessa kokemus määrittelee henkilön elämää ikänumeroita enemmän. Ikä on kuitenkin hyvä mittari.

Nyt 50- ja 60-vuotiaat naiset ovat saaneet mahdollisuuden määritellä seksielämäänsä. Happify-palvelu on toteuttanut varttuneemmille naisille suuren seksikyselyn. Vastausten perusteella naiset ovat pitäneet seksielämänsä huippuvuosina aikaa, kun he olivat nelikymppisiä. Parasta seksielämää naiset ovat viettäneet keskimäärin 46-vuotiaana.

Toisin sanoen, vaikka parikymppisenä saattaa olla aktiivinen ja kokeellinen seksielämä, on paras vielä edessä. Nelikymppiset naiset ovat itsevarmempia, he tietävät mitä tekevät ja heillä on yleensä elämä kaikin puolin tasapainossa. Se tekee heistä myös erinomaisia sänkykumppaneita, Your Tango -lehdessä tiedetään.