Verenhimoinen mies piinasi naapurustoa – poliisit pidättivät koiravamppyyrin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Väkivaltaisesti käyttäytynyt jemeniläismies on kylvännyt kauhua Hodeidan kaupungissa sijaitsevassa naapurustossa. Naapurit olivat tehneet poliisille ilmoituksen epäilyttävästi käyttäytyneestä miehestä, joka heidän mukaansa söi koiria elääkseen.

Poliisit iskivät miehen asuntoon ja he saivat hänet kiinni rysän päältä. Mies oli nimittäin juuri juomassa uhraamansa koiran verta. Koiravamppyyriksi kutsuttu mies yritti paeta viranomaisia, mutta pakomatka tyssäsi lyhyeen.

Daily Mail -lehden mukaan mies toimitettiin välittömästi telkien taakse. Naapurien painajaismainen piina on tullut päätökseensä. Mies on tunnustanut viranomaisille juovansa eläinten verta ravinnokseen. Hän on ottanut kiinni ja surmannut useita koiria. Jää nähtäväksi minkälaisen tuomion koiravamppyyri tulee rikoksistaan saamaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat