Iguaani kohtasi pehmolelun – hyökkäsi rajusti kimppuun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikinomistaja on julkaissut netissä huvittavan videon reviiritietoisesta iguaanistaan. Lattialle ilmestynyt iguaanipehmolelu sai lemmikkiliskon puolustuskannalle. Iguaani lähestyi pehmolelua vaanien ja sitten alkoi rähinä.

Iguaani teki pehmolelulle selväksi, että se oli eksynyt väärän liskon reviirille. Omistaja on taltioinut liskonsa hyökkäyksen videolle. Videon nähneet asiantuntijat ovat kertoneet, että käytös on iguaanilta täysin normaalia, sillä niiden tiedetään puolustavan reviiriään hyökkäävästi.

Onneksi kyseessä oli vain pehmolelu, eikä esimerkiksi toinen lemmikki tai lisko. Muuten tappelussa olisi voinut tulla pahaa jälkeä aikaan. On selvää, että kyseiselle liskolle ei kannata tuoda lahjaksi liskopehmoleluja, sillä se ei ilmiselvästikään osaa arvostaa niitä.

Should have called him Taz #Axanthic #blueiguana #iggy #iguana #greeniguana #lizard #reptile #ontarioiguanas

Video, jonka Ontario Iguanas From Canada (@robinsmall) julkaisi