Kim Kardashian julkaisi alastonkuvan: ”Ei mitään päällepantavaa!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kim Kardashian on ilahduttanut fanejaan julkaisemalla netissä kuvan, jossa hän poseeraa alastomana peilin edessä. Kuvansa tiedoissa kaunotar vitsailee, ettei hänellä ole mitään päällepantavaa vaatekaapissaan.

Valinnan vaikeus on ilmeisesti johtanut siihen, että tähtönen on päätynyt tepastelemaan asunnossaan alasti. Kim julkaisi kuvan Instagramissa ja Twitterissä ja siitä nousi välittömästi kohu, sillä Kardashian ei ole esitellyt vartaloaan Saint-kuopuksensa syntymän jälkeen.

Kaunotar ei ole paljastanut, onko kuva uusi vai onko hän kaivanut sen esiin arkistoistaan. Daily Mail -lehden mukaan Kim on pukeutunut lapsensa synnyttämisen jälkeen peittäviin asuihin, sillä hän ei ole karistanut vielä raskauskilojaan. Viime aikaisesta pukeutumistyylistä päätellen tähtösen urakka on vielä kesken. Ehkäpä Kimin julkaisema kuva ei ole niin tuore kuin hän antaa ymmärtää.