Asennetta pikkulapsille – tatuointipaidat kääntävät katseet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Valokuvaajasta vaatesuunnittelijaksi ryhtynyt perheenäiti Tera on ihastuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa huvittavilla lasten tatuointipaidoilla. Pohjois-Dakotassa asusteleva äiti on julkaissut netissä kuvia lastenvaatemallistostaan, jonka keskiössä ovat tatuoinnit.

Teran yllätykseksi hänen suunnittelemilleen paidoille on ollut odotettua enemmän kysyntää. Perheenäiti on perustanut verkkokaupan, jossa myydään taaperoille ja kouluikäisille lapsille rock-tyylisiä vaatteita. Teran myydyimmät vaatteet ovat lasten tatuointipaidat, jotka koostuvat T-paidasta ja aluspaidasta.

Aluspaidan hihoihin on painatettu erilaisia tatuointeja. Pienokaisten yllä paita näyttää siltä kuin lapsen käsivarret olisivat täynnä tatuointeja. Teran luomukset kustantavat Tottude-verkkokaupassa noin 25 euroa kappaleelta. On sanomattakin selvää, että taaperot, jotka pukevat ylleen tatuointipaidan kääntävät katseita missä ikinä he liikkuvatkin.