Nyt saa tilattua itsestäsi realistisen 3D-nuken – aidoilla muodoillasi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Firebox-sivusto on alkanut myymään palvelua, jossa ihmiset voivat teettää itsestään 3D-tulostetun nuken. Tilaaja voi valita itsestään lähes alastoman nuken, johon hän saa itse valita vartalomallin.

Firebox kertoo Nudee-nimisen nuken lisäävän tilaajan itseluottamusta. Nuken avulla ihminen pystyy kuvittelemaan itsensä tietyn kokoiseksi alastomana vaikka todellisuudessa vartalo ei ole hänkilön oma. Tilaaja saa valita kolmesta mies- ja naisvartalosta haluamansa vartalomallin, johon oma pää liitetään kiinni.

Henkilön tulee lähettää tilauksen yhteydessä kasvoistaan kaksi hyvälaatuista kuvaa, joiden perusteella 3D-tulostin tekee nukelle pään ja säätää ihonvärin oikeaksi. Tämän jälkeen pää kiinnitetään vartaloon, jonka tilaaja on valinnut hoikasta, lihaksikkaasta ja ylipainoisesta vartalosta.

Nukke maksaa 193,89 euroa. Nukke voi sivuston mukaan nostaa ihmisen itseluottamusta, mutta toimii varmasti myös hyvänä motivaattorina esimerkiksi elämäntapamuutoksen tehneille. Henkilö pystyy nuken avulla näkemään itsensä konkreettisesti tavoitevartalossaan hoikkana tai lihaksikkaana.

Nudee
Nudee
Nudee
Nudee