Rob Kardashian erosi – pikkusisko riemuitsi uutisesta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Rob Kardashian on eronnut kohumalli Blac Chynasta muutaman kuukauden seurustelun jälkeen. Tähden pikkusisko Kylie Jenner on ollut erouutisesta innoissaan, sillä hän ei ole koskaan pitänyt Robin tyttöystävästä.

Myös muilla Kardashianin perheenjäsenillä on ollut eripuraa Chynan kanssa. Kylie Jenner päivitti erouutisen jälkeen Twitteriin viestin, jossa hän kiittää jumalaa upeasta elämästään. Fanit uskovat, että isoveljen ero Blacista liittyi oleellisesti Jennerin viestiin.

Daily Mail -lehden mukaan Blac Chyna on räppäri Tygan entinen tyttöystävä. Tygalla ja Chynalla on yhteinen lapsi. Kylie on pitänyt sopimattomana sitä, että hänen isoveljensä seurustelee hänen poikaystävänsä exän kanssa. Robin välit Kylieen ovat olleet kireät seurustelusuhteen ajan, mutta voisi luulla, että eron myötä sisarusten välit paranevat jälleen.