Sohva läheisriippuvaisille – sulkee istujan syleilyynsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Etelä-korealainen huonekalusuunnittelija Lee eun Kyoung on suunnitellut läheisyyttä kaipaaville ihmisille sohvan, joka hellii istujaa halausten muodossa. Löhötuolien ja sohvien pintamateriaali on pehmeää tekstiiliä ja karvaa, joten sohvan halaus tuntuu siltä, kuin olisi teddykarhun syleiltävänä.

Hongikin yliopistosta valmistunut 28-vuotias suunnittelija on osallistunut luomuksellaan moniin design-kilpailuihin. The Free Hugs -sohvat ovat herättäneet kansainvälistä kiinnostusta ja suunnittelija on saanut useita rahakkaita tarjouksia sohvistaan.

Daily Mail -lehden mukaan on odotettavissa, että halaavia sohvia tulee pian myyntiin eri puolilla Eurooppaa. Kyoungin luomukset sopivat niin lasten kuin aikuistenkin käyttöön. Suunnittelijan pehmoiset sohvat ovat erinomaisia lohduttajia läheisyyden kaipuusta kärsiville ja halausta vailla oleville.