Spaissaritähti Mel B tiukassa asussa – muodot pääosissa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Spice Girls -tyttöbändin Mel B, eli Melanie Brown, nähtiin America’s Got Talent -ohjelman tuomarina sarjan kahdeksannella kaudella. Taannoin Mel B julkaisi ensimmäisen kappaleensa kahdeksaan vuoteen. Hän on toiminut myös X Factor -ohjelman brittiversion tuomaristossa. Nyt Mel B on juhlinut Yhdysvalloissa.

Spaissaritähti kuvattiin saapumassa NBC-kanavan America’s Got Talent -televisio-ohjelman käynnistysjuhliin. Musta asu nosti hänen povensa pääosaan, ja samalla lähti leviämään erilaisia väitteitä hänen vartalostaan.

Melanie Brown nousi kuuluisuuteen 90-luvun kuuluisimman tyttöbändin Spice Girlsien riveistä. Hän yritti käynnistää soolouraansa bändin hajoamisen jälkeen, mutta sittemmin suurempi menestys on tullut naisen osaksi kykyjenetsintäohjelmien tuomarina. Nainen on nähty muun muassa Yhdysvaltojen Talent-ohjelman tuomaristossa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash