Herkullinen uutuus: Suklainen kannu sulaa syötäväksi

Ruoka Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa herkkupuodit ja verkkokaupat ovat ottaneet valikoimaansa erikoisen suklaaherkun. Suklaasta valmistetut pienet kannut soveltuvat vahvan ja täyteläisen kaakaon valmistamiseen. Juoman kaatamisen jälkeen sulaneen kannun voi syödä tai siihen voi dipata esimerkiksi hedelmiä.

Daily Mail -lehden mukaan kannu on Firebox-verkkokaupassa myynnissä ja siitä on povattu lahjahittiä pääsiäiselle. Sivuston mukaan kannuun kaadetaan kuumaa vettä ja hieman kaakaojauhetta. Sen jälkeen kaakao on valmis kaadettavaksi kuppeihin.

Kannua testanneet suklaan ystävät ovat olleet mielissään herkusta. Monet herkkupuodeista ovat myyneet suklaakannut loppuun. Jälkiruoan tarjoileminen vaatii tarkkuutta, sillä kannu alkaa sulaa heti, kun sinne kaataa kuumaa vettä. Erikoinen jälkiruokaherkku on loistava tarjottava, sillä se todennäköisesti tekee kahvipöydän vieraisiin lähtemättömän vaikutuksen.