Uima-altaassa ikävä yllätys – valtava alligaattori pulahti uimaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Floridassa alligaattorit ovat melko yleinen näky, mutta niiden vierailu omalla pihamaalla saattaa siitä huolimatta olla aina säikäyttävä ja ikävä yllätys. Tällä kertaa 2,7 metriä pitkä alligaattori oli löytänyt tiensä erään omakotitalon patiolla sijaitsevaan uima-altaaseen.

Talon omistaja oli juuri ollut päästämässä kissojansa ulos patiolle kun hän oli huomannut liikettä uima-altaassa. Mies oli nähnyt altaassa yli 2,7 metriä pitkän alligaattorin, minkä jälkeen hän oli vienyt nopeasti kissat takaisin sisälle ja soittanut ammattilaiset hakemaan pedon altaasta pois.

Videolla nähdään, miten mies on lassonnut köydellä isokokoisen alligaattorin ja vetää sen altaasta ylös. Mies kiskoo alligaattoria pelottomasti haluamaansa suuntaan vaikka alligaattori pystyisi luultavasti hyökkäämään miehen kimppuun minä hetkenä hyvänsä.