Alaston nainen tanssi rekan katolla – ei ihme että liikenne seisahtui

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalaisnainen on aiheuttanut Houstonin Highway 290 -moottoritiellä liikenneseisauksen eroottisella tanssiesityksellään. Rekkakuski oli pysäyttänyt ajoneuvonsa keskelle tietä ja riisunut vaatteensa. Sen jälkeen naiskuski nousi ajoneuvonsa katolle ja alkoi tanssia.

Ei mennyt aikaakaan, kun viranomaiset saapuivat paikalle. Naisen tanssiesitystä seurasi silminnäkijöiden lisäksi useat televisiokanavat kameralennokkiensa avulla. Rekkakuski jatkoi tanssimista viranomaisten läsnäollessa. NBC10 Philadelphia -kanavan mukaan nainen huuteli viranomaisille hävyttömyyksiä ja sylki heidän päälleen.

Lopulta paikalle jouduttiin kutsumaan apujoukkoja ja paloauton tikkaiden avulla nainen onnistuttiin saamaan alas rekan katolta. Viranomaisten mukaan nainen on viety kuulusteltavaksi, mutta syytä hänen tempaukselleen ei ole onnistuttu vieläkään selvittämään.