Suomalainen valokuvaamo varasti muiden kuvat – someraivo repesi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valokuvaamo Studio-Timppa on aiheuttanut somekohun. Ajoittain Suomessakin tulee vastaan tapauksia, joissa muiden omistamia valokuvia käytetään luvattomasti. Nyt Suomessa on paljastunut poikkeuksellisen härski tapaus Studio-Timppa ja Kuvakulma -valokuvaamon Facebook-sivuilla.

Ulvilassa sijaitseva Studio-Timppa -nimellä eiliseen saakka toiminut valokuvaamoksi verkossa esittäytyvä yritys on aiheuttanut someraivoa, kun paljastui, että sen esittelemät valokuvat eivät liity mitenkään yritykseen tai sen valokuvaajiin. Staran saamien tietojen mukaan esillä on ollut esimerkiksi hääkuvia, joiden sekä mallit että kuvaajat ovat tyrmistyneet kuvien luvattomasta käyttämisestä yrityksen markkinoinnissa.

Studio-Timppa, Kuvakulma, Facebook
Studio-Timppa, Kuvakulma, Facebook

Tätä artikkelia kirjoitettaessa luvattomat kuvat olivat vielä esillä Studio-Timpasta pikaisesti Kuvakulmaksi muuttuneella Facebook-sivulla, mutta artikkelia kirjoitettaessa kaikki kuvat katosivat hetkessä. Raivostuneiden asiakkaiden palautteet ovat sen sijaan edelleen luettavissa Facebookissa. Keskusteluissa on julkaistu myös yrityksen kuvien varkaussyytöksiin antamia palautteita. Harvinaisen törkeissä palautteissa yritys on vierittänyt syyn kuvien varastamisesta ”edellisen omistajan” harteille.