Koirien Tinder seurankipeille lemmikeille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä kuvien ja esittelytekstien perusteella yhteensaattava Tinder-treffisovellus on innostanut myös muita tahoja testaamaan samankaltaisia palveluita. Nyt on julkaistu koirien oma Tinder, joka kulkee nimellä Sniffr.

Sniffr-palvelun idea on likimain sama kuin Tinderinkin, mutta sinne luodaan oma profiili lemmikille. Koiran kuvan ja esittelytekstin lisäksi voi kertoa tassusankarin lempiasioista ja iästä. Sovelluksen avulla voi etsiä koiralleen leikkiseuraa tai vaikkapa sopivaa parittelukumppania.

Lemmikkieläinbisnes kasvaa jatkuvasti, ja erilaisten sosiaalisten palveluiden lisäksi markkinoille on tullut lukuisia koirien ja kissojen viihdyttämiseen tarkoitettuja laitteita. Lemmikkieläimille voi ostaa jopa virtuaalisia vahteja, joiden kautta omistaja kommunikoi koirilleen työpäivien aikana.