Nyt puhuu Axl Smith: ”Minua syytetään seksinauhojen salakuvaamisesta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

32-vuotiaan Axl Smithin tuli juontaa perjantaina järjestettävä musiikkialan Emma-gaala. Mies on joutunut kuitenkin jättämään juontajan pestin, koska hän on suuren poliisitutkinnan alla. Smith on julkaissut itsestään videon, jossa hän selittää, mistä tutkinnassa on kysymys.

Axl Smith kertoo kuvaamallaan videolla apeana, että häntä syytetään salakuvaamisesta. Smith aloittaa selityksen kertomalla hänen ystävästään, joka joutui naisen valehtelun vuoksi vankilaan ja riisti vankilasta päästyään oman henkensä. Nainen oli Smithin mukaan halunnut harrastaa rajumpaa seksiä miehen kanssa, mutta syyttänyt häntä tämän jälkeen raiskaamisesta.

Ystävän kohtalo oli saanut Smithin sanojen mukaan hänet varautuneemmaksi oman julkisen statuksensa vuoksi. Smith oli asentanut kotiinsa videovalvontaa, jonka kuvaamat nauhat olisivat hänen tukenaan siinä tapauksessa, että mitään samankaltaista tulisi koskaan tapahtumaan.

Nyt poliisit olivat hakeneet Smithin kuulusteluihin ja juontaja joutui viettämään yön putkassa. Eräs nainen syyttää Smithiä salakuvaamisesta, mikä onkin osaltaan totta, koska Smith ei ole tiennyt, että omassa kodissa ei saa olla videovalvontaa. Smithin olisi pitänyt kertoa jokaiselle vieraalleen erikseen, että häntä kuvataan.

Smithin kodissa on myös ollut naisvieraita, joiden kanssa hän on harrastanut seksiä. Näin ollen Smithiä syytetään nyt seksinauhojen salakuvaamisesta, minkä vuoksi juontaja on halunnut jättää Emma-gaalan juontamisen jollekin, joka ei vie huomiota pois itse juhlasta.