Poliisi ratsasi ”raskaana olevan” – vatsa olikin salakuljettajan rahapiilo

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset ovat pidättäneet Taoyuanin kansainvälisellä lentokentällä taiwanilaisnaisen, jota epäillään salakuljetuksesta. Hongkongiin lähtevälle lennolle pyrkinyt matkustaja oli teeskennellyt olevansa raskaana.

Viranomaisten mukaan naisen hermostunut elekieli paljasti, että jokin oli pielessä. Turvatarkastajat veivät naisen syrjemmälle lisätarkistuksia varten ja sitten he huomasivat, ettei naisen raskausvatsa ollut aito. People’s Daily Online -sivuston mukaan naisen raskavatsa olikin rahakätkö.

Matkustaja oli teipannut vartaloonsa 1,4 miljoonan edestä Taiwanin uusia dollareita. Summa vastaa noin 39.000 euroa. Nainen on puolustautunut väittämällä, että rahat ovat hänen shoppailureissuaan varten. Viranomaiset eivät ole uskoneet naisen selitystä ja hänet on pidätetty.